HETI MENET 06.10-16.

Tart a válogatott összetartás, kiosztjuk az összegyűlt plüssöket

Nem állt meg az élet a csapat háza táján, ahogy arról már korábban beszámoltunk, 4 játékosunk (Keller Ákos, Perl Zoltán, Pongó Marci és Tanoh Dez András) és 2 edzőnk (Milos Konakov és Dr. Laki Ádám) is Székesfehérváron, a felnőtt válogatott összetartásán vesz részt. Gasper Okorn június 5 és 11 között tartja a válogatott összetartást.

Az előző héten rögzítettünk egy hosszabb beszélgetést Milossal, hamarosan érkezik a vágott anyag, de elkezdtük a plüssállatok „kiosztását” is. Pénteken ellátogatott hozzánk a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász, akik az összegyűlt játékok nagy részét elszállították. Egy kisebb (egyeztetés alapján a Kórház ennyit kért) adag plüsst pedig a mai nap folyamán juttatunk el a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gyermekosztályára!

Ha érdekelnek a sárga-fekete hírek, és első kézből akarod megkapni az információkat töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.
IOShttps://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

A Sólyom Hangja podcasttal pedig továbbra is fenntarthatod, vagy épp csillapíthatod a sárga-fekete éhséged… IDE KATTINTVA bármikor meghallgathatod az első évad 10 részét.

Hajrá Falco! Hajrá Szombathely!